Villingur forside
VILLINGUR
Islandshesteklub
i området omkring Rude Skov
Forside Aktivitets-
kalender
Fotoalbum Kontakt og
bestyrelse
Indmeldelse Info
og links
Søg

Mindeord for Tove Vestergaard
November 2015

Mindeord for Tove.

En smuk og lun efterårsdag lørdag den 31 oktober red Tove Vestergaard ud i Rude Skov. Noget gik galt, og vi får aldrig vished for, hvordan den frygtelige ulykke skete. Søndag den 1. november døde Tove af sine kvæstelser. Det er både uretfærdigt, uforståeligt og ulykkeligt, at vi ikke mere vil have Tove iblandt os.

Øjnene siger undertiden det meste om et menneske, og Toves øjne var klare og smilende og rummede et stort nærvær og imødekommenhed. Det var sådan, alle vi ryttere kendte Tove, og holdt af hende.

Tove sad i Villingurs bestyrelse, og var med til at gøre klubbens ture og arrangementer sjove og vellykkede. Altid var hun positiv engageret og deltagende både med og uden hest. Det var hendes store glæde ved den islandske hest, naturen, og fællesskabet med andre mennesker, der drev hende.
De sidste mange år var det Tove, der kreerede de flotte invitationer, der blev sendt ud til klubbens medlemmer i Villingur. Tove var også tovholder, når vi fejrede klubbens fødselsdag på Birkehavevej, og da vi fik rideundervisning på Kristinehøj.

Tove var et generøst menneske, og hun huskede at give andre ros for de opgaver og udfordringer, andre måtte have. Hun var med til at fastholde, at der altid var en god og ordentlig tone mennesker imellem. Man følte sig altid godt tilpas i hendes selskab, og det er et stort tab at miste Tove som en god ven og ridekammerat.

Personligt nåede jeg at have den glæde, at dele stald med Tove på Ravnsnæsvej og ride sammen herfra.

Anne Richardt
På vegne af Villingurs bestyrelse.

Fotos fra minderidtet for Tove lørdag 7. november (nedenfor)


Fortsæt slideshow
Minderidt for Tove i Rude Skov, 7. november 2015
Fotos ved Torsten Meyer (nr. 11 og 12 ved Jean Schweitzer)
Muse-cursor/touch på foto viser tekst

Efter den meget triste besked om at Tove var død af sine kvæstelser d. 1. november 2015, besluttede vi at gennemføre et minderidt lørdag d. 7. november 2015, der startede fra Birkehavevej med deltagelse af 20 ryttere og ca. 15 personer til fods.
Vi red og gik gennem skoven for at samles ved det sted, Tove kom ud for den frygtelige ulykke, som ingen rigtigt har kunne forklare, hvordan kunne ende så galt.
Vejret var diset og stemningen alvorlig, men da vi ankom til stedet hvor ulykken var sket, brød solen frem , det virkede meget stærkt.
Vi holdt 1 minut stilhed, og hestene forstod alvoren. Heste og ryttere stod bomstille mindst 10 minutter.
Vi lagde blomster på ulykkesstedet. Dette sted vil stå som et minde om den dejlige rytter vi har mistet.

Torben Trier

Muse-cursor/touch på foto sætter slideshow i pause og viser tekst.
Ved manuelt skift med pile stopper slideshow.
Slideshow fortsætter ved klik på "Fortsæt slideshow".
Højreklik på foto for download.
Se større fotos: Brug browserens zoom-funktion.

www.villingur.dk > Fotoalbum > Tove Vestergaard mindes, november 2015
3-01-2016