Villingur forside
VILLINGUR
Islandshesteklub
i området omkring Rude Skov
Forside
Aktivitets-
kalender
Villingurs
fotoalbum
Bestyrelse og
kontakt
Indmeldelse
Information,
rideruter, links
Medlemmers
blog - nedlagt
Søg i
villingur.dk

 

Orienteringsridt
søndag 7. oktober 2007

Søndag d. 7 oktober mødtes vi endnu en gang til Villingurs orienteringsridt med udgangspunkt fra Rude skovs naturskole. Rytterne, godt og vel 25 stykker, kom ridende gennem skoven fra nær og fjern, enkelte kørende helt fra det øvre Nordsjælland. Vores hyggelige arrangement rygtes og gæster er altid velkomne.

Vejret viste sig fra sin bedste side, alle var spændte på årets ’emne’, så humøret var højt fra starten. 10.30 blev holdene sendt af sted ud på ruten til en god times oplevelse på kryds og tværs i skoven. Derude ventede ni poster med spørgsmål om skovens hjorte, alt fra: find en hjortelort til skyd en hjort (af pap) med bue og pil.

Godt 12 var alle vel tilbage og satte hestene på fold til et velfortjent hvil. Grillen var startet op og  salat, kage og drikkevarer var sat på bordene. Familie og venner stødte til, man vil vel ikke gå glip af en så hyggelig begivenhed.

De stolte vindere  blev begavet med lækre ridehandsker fra Tattersall. Anden præmien var gavekort til Auderød. Tredjepræmien var sliksten til hestene fra Brogården. Og så var der hestegodter fra Allé og Brogården til resten af holdene, selv til cykelholdet, som også gennemførte flot. En ganske særlig præmie gik til ridtets yngste rytter, My på kun 8 år. Hun fik overrakt en lækker varm ridevest fra Allé rideudstyr.

Således godt bænket og begavet gik et par timer i dejligt selskab med masser af hestesnak inden folk atter sadlede op og drog hjem.

Tak til Anne og Leif for det store stykke arbejde med at arrangere ridtet. Tak til sponsorer.
Vi ses igen til næste år.
Mange hilsener fra Mette Hauberg.

Se billeder fra arrangementet herunder

Se også: Flere fotos v. Torsten