Villingur forside
VILLINGUR
Islandshesteklub
i området omkring Rude Skov
Forside
Aktivitets-
kalender
Villingurs
fotoalbum
Bestyrelse og
kontakt
Indmeldelse
Information,
rideruter, links
Medlemmers
blog - nedlagt
Søg i
villingur.dk

 

Orienteringsridt
søndag 1. oktober 2006

Atter i år afholdt Villingur sit orienteringsridt i Rude Skov med udgangspunkt fra Naturskolen i Rudeskov. Og atter i år var dagen en dejlig sensommerdag med sol og varme.

I år var der 26 deltagende heste og ryttere, hvoraf de fleste var Villingur medlemmer, men der var også gæster fra Hornbæk, plus diverse ægtefæller, børn og medhjælpere.

Rytterne blev delt i hold med 2-3 ryttere på hver. Spørgsmålene på posterne handlede denne gang om de steder i Rude Skov, som man kan høre oplysninger om, når man ringer op på sin mobiltelefon på det nummer, der er anført på en rød stolpe, der er anbragt på det pågældende sted i skoven. Det var bestemt ikke helt let, der var stor spredning i pointene for de forskellige holds svar. Men alle havde en god tur i den smukke skov.

Efter ridtet kom hestene på fold på den skønne plet i skoven ved bålpladsen ved Naturskolen, mens Anne og Leif regnede på resultatet. Der kom diverse kød på grillen og vi nød al den gode mad.

Førstepladsen gik til Bettina, Maria og Bente. Tillykke med det. Der var præmier til rytterne på de fire bedst placerede hold, takket være vores gavmilde præmiesponsorer: Allé Rideudstyr, Avderød Ridesport, Ingdam's og Tattersall Rideudstyr.

Tak til alle der deltog og gjorde det til en dejlig dag i skoven.
Mange hilsner fra Dorte Skjerbæk.

Se billeder fra arrangementet herunder

Se også: Flere fotos v. Torsten